Lázně|Hotely|Ubytování

Ubytování v Karlových Varech s recenzemi

Ubytování Karlovy Vary s nejlepšími recenzemi 2022. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2022. Luxusní ubytování v Karlových Varech. Dovolená Karlovy Vary pro rodiny s dětmi levně. Volné termíny 2022.

Ubytování v Karlových Varech s recenzemi 2022

Ubytování v Karlových Varech v létě 2022 v luxusním 5hvězdičkovém ubytovacím zařízení Park Richmond v regionu Karlovy Vary, Západní Čechy v délce 8 dní - 7 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od čtvrtka 9. června 2022 do čtvrtka 16. června 2022 s vlastní dopravou od za 11 dní. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou polopenze. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Park Richmond na základě 34 hodnotících cestovatelů je 4.7 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Karlových Varech s recenzemi, letní Last Minute, pobytové, lázeňské, v aktuální ceně 14300,- Kč.
Park Richmond
★★★★★
👍👍👍👍👍
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Dětský koutek
  • Fitness
  • Bezbariérový přístup
  • Domácí zvířata povolena
  • Hotelová restaurace
  • Kavárna
  • Půjčovna kol
  • Wifi zdarma
 
  • 14 300 Kč

Detail

4.7/5 Fantastické (34 hodnocení)

Nejnovější recenze: Za mne jedna z nejlepších dovolených. Hotel krásný, město Vary nádherné, personál neskutečně příjemný, ochotný, profesionální. Všem maximálně doporučuji.

Dovolená Karlovy Vary, Západní Čechy Karlových Varů 2022 v létě v luxusním 5hvězdičkovém ubytovacím zařízení Park Richmond, v délce 6 dní - 5 nocí. Tento pobyt v Karlových Varech je aktuálně volný v termínu: neděle 12. červen až pátek 17. červen 2022 s vlastní dopravou a termínem za 14 dní. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Karlových Varech za aktuální cenu 10200,- Kč. Toto ubytování v Karlových Varech nabízí CA Invia.cz se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, letní Last Minute, pobytové, lázeňské. Hodnocení ubytování v Park Richmond je 4.7 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 34 předchozích návštěvníků.
Park Richmond
★★★★★
👍👍👍👍👍
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Dětský koutek
  • Fitness
  • Bezbariérový přístup
  • Domácí zvířata povolena
  • Hotelová restaurace
  • Kavárna
  • Půjčovna kol
  • Wifi zdarma
 
  • 10 200 Kč

Detail

4.7/5 Fantastické (34 hodnocení)

Nejnovější recenze: Za mne jedna z nejlepších dovolených. Hotel krásný, město Vary nádherné, personál neskutečně příjemný, ochotný, profesionální. Všem maximálně doporučuji.

Ubytování v Karlových Varech v létě 2022 v luxusním 5hvězdičkovém ubytovacím zařízení Park Richmond v regionu Karlovy Vary, Západní Čechy v délce 6 dní - 5 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od čtvrtka 16. června 2022 do úterý 21. června 2022 s vlastní dopravou od za 18 dní. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou polopenze. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Park Richmond na základě 34 hodnotících cestovatelů je 4.7 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Karlových Varech s recenzemi, letní Last Minute, pobytové, lázeňské, v aktuální ceně 10200,- Kč.
Park Richmond
★★★★★
👍👍👍👍👍
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Dětský koutek
  • Fitness
  • Bezbariérový přístup
  • Domácí zvířata povolena
  • Hotelová restaurace
  • Kavárna
  • Půjčovna kol
  • Wifi zdarma
 
  • 10 200 Kč

Detail

4.7/5 Fantastické (34 hodnocení)

Nejnovější recenze: Za mne jedna z nejlepších dovolených. Hotel krásný, město Vary nádherné, personál neskutečně příjemný, ochotný, profesionální. Všem maximálně doporučuji.

Dovolená Karlovy Vary, Západní Čechy Karlových Varů 2022 v létě o prázdninách v luxusním 5hvězdičkovém ubytovacím zařízení Park Richmond, v délce 4 dní - 3 nocí. Tento pobyt v Karlových Varech je aktuálně volný v termínu: pondělí 29. srpen až čtvrtek 1. září 2022 s vlastní dopravou a termínem za 92 dní. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Karlových Varech za aktuální cenu 4450,- Kč. Toto ubytování v Karlových Varech nabízí CA Invia.cz se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, letní First Minute, pobytové, lázeňské levně se slevou 20 %. Hodnocení ubytování v Park Richmond je 4.7 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 34 předchozích návštěvníků.
Park Richmond
★★★★★
👍👍👍👍👍
  • Vnitřní bazén
  • TV
  • Minibar
  • Bar
  • Dětský koutek
  • Fitness
  • Bezbariérový přístup
  • Domácí zvířata povolena
  • Hotelová restaurace
  • Kavárna
  • Půjčovna kol
  • Wifi zdarma
  • 5 563 Kč
  • 4 450 Kč
  • - 20 %
  • Detail

    4.7/5 Fantastické (34 hodnocení)

    Nejnovější recenze: Za mne jedna z nejlepších dovolených. Hotel krásný, město Vary nádherné, personál neskutečně příjemný, ochotný, profesionální. Všem maximálně doporučuji.

    Ubytování v Karlových Varech na podzim 2022 v luxusním 5hvězdičkovém ubytovacím zařízení Park Richmond v regionu Karlovy Vary, Západní Čechy v délce 8 dní - 7 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od soboty 10. září 2022 do soboty 17. září 2022 s vlastní dopravou od za 104 dní. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou polopenze. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Park Richmond na základě 34 hodnotících cestovatelů je 4.7 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Karlových Varech s recenzemi, podzimní First Minute, pobytové, lázeňské, v aktuální ceně 14300,- Kč.
    Park Richmond
    ★★★★★
    👍👍👍👍👍
    • Vnitřní bazén
    • TV
    • Minibar
    • Bar
    • Dětský koutek
    • Fitness
    • Bezbariérový přístup
    • Domácí zvířata povolena
    • Hotelová restaurace
    • Kavárna
    • Půjčovna kol
    • Wifi zdarma
     
    • 14 300 Kč

    Detail

    4.7/5 Fantastické (34 hodnocení)

    Nejnovější recenze: Za mne jedna z nejlepších dovolených. Hotel krásný, město Vary nádherné, personál neskutečně příjemný, ochotný, profesionální. Všem maximálně doporučuji.

    Dovolená Karlovy Vary, Západní Čechy Karlových Varů 2022 na podzim v luxusním 5hvězdičkovém ubytovacím zařízení Park Richmond, v délce 8 dní - 7 nocí. Tento pobyt v Karlových Varech je aktuálně volný v termínu: pondělí 12. září až pondělí 19. září 2022 s vlastní dopravou a termínem za 106 dní. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Karlových Varech za aktuální cenu 14300,- Kč. Toto ubytování v Karlových Varech nabízí CA Invia.cz se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, podzimní First Minute, pobytové, lázeňské. Hodnocení ubytování v Park Richmond je 4.7 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 34 předchozích návštěvníků.
    Park Richmond
    ★★★★★
    👍👍👍👍👍
    • Vnitřní bazén
    • TV
    • Minibar
    • Bar
    • Dětský koutek
    • Fitness
    • Bezbariérový přístup
    • Domácí zvířata povolena
    • Hotelová restaurace
    • Kavárna
    • Půjčovna kol
    • Wifi zdarma
     
    • 14 300 Kč

    Detail

    4.7/5 Fantastické (34 hodnocení)

    Nejnovější recenze: Za mne jedna z nejlepších dovolených. Hotel krásný, město Vary nádherné, personál neskutečně příjemný, ochotný, profesionální. Všem maximálně doporučuji.

    Ubytování v Karlových Varech na podzim 2022 v luxusním 5hvězdičkovém ubytovacím zařízení Park Richmond v regionu Karlovy Vary, Západní Čechy v délce 3 dní - 2 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od soboty 17. září 2022 do pondělí 19. září 2022 s vlastní dopravou od za 111 dní. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou polopenze. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Park Richmond na základě 34 hodnotících cestovatelů je 4.7 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Karlových Varech s recenzemi, podzimní First Minute, pobytové, lázeňské levně se slevou 13 %, v aktuální ceně 3400,- Kč.
    Park Richmond
    ★★★★★
    👍👍👍👍👍
    • Vnitřní bazén
    • TV
    • Minibar
    • Bar
    • Dětský koutek
    • Fitness
    • Bezbariérový přístup
    • Domácí zvířata povolena
    • Hotelová restaurace
    • Kavárna
    • Půjčovna kol
    • Wifi zdarma
    • 3 908 Kč
    • 3 400 Kč
  • - 13 %
  • Detail

    4.7/5 Fantastické (34 hodnocení)

    Nejnovější recenze: Za mne jedna z nejlepších dovolených. Hotel krásný, město Vary nádherné, personál neskutečně příjemný, ochotný, profesionální. Všem maximálně doporučuji.

    Dovolená Karlovy Vary, Západní Čechy Karlových Varů 2022 na podzim v luxusním 5hvězdičkovém ubytovacím zařízení Park Richmond, v délce 8 dní - 7 nocí. Tento pobyt v Karlových Varech je aktuálně volný v termínu: sobota 8. říjen až sobota 15. říjen 2022 s vlastní dopravou a termínem za 132 dní. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Karlových Varech za aktuální cenu 10150,- Kč. Toto ubytování v Karlových Varech nabízí CA Invia.cz se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, podzimní First Minute, pobytové, lázeňské levně se slevou 17 %. Hodnocení ubytování v Park Richmond je 4.7 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 34 předchozích návštěvníků.
    Park Richmond
    ★★★★★
    👍👍👍👍👍
    • Vnitřní bazén
    • TV
    • Minibar
    • Bar
    • Dětský koutek
    • Fitness
    • Bezbariérový přístup
    • Domácí zvířata povolena
    • Hotelová restaurace
    • Kavárna
    • Půjčovna kol
    • Wifi zdarma
    • 12 229 Kč
    • 10 150 Kč
  • - 17 %
  • Detail

    4.7/5 Fantastické (34 hodnocení)

    Nejnovější recenze: Za mne jedna z nejlepších dovolených. Hotel krásný, město Vary nádherné, personál neskutečně příjemný, ochotný, profesionální. Všem maximálně doporučuji.

    Ubytování v Karlových Varech na podzim 2022 v luxusním 5hvězdičkovém ubytovacím zařízení Park Richmond v regionu Karlovy Vary, Západní Čechy v délce 3 dní - 2 nocí. Dovolená je dostupná ve volném termínu od úterý 8. listopadu 2022 do čtvrtka 10. listopadu 2022 s vlastní dopravou od za 164 dní. Tuto rekreaci nabízí cestovní agentura Invia se stravou formou polopenze. Průměrné hodnocení rekreačního objektu Park Richmond na základě 34 hodnotících cestovatelů je 4.7 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení). Kategorie této nabídky: Ubytování v Karlových Varech s recenzemi, podzimní First Minute, pobytové levně se slevou 26 %, v aktuální ceně 2970,- Kč.
    Park Richmond
    ★★★★★
    👍👍👍👍👍
    • Vnitřní bazén
    • TV
    • Minibar
    • Bar
    • Dětský koutek
    • Fitness
    • Bezbariérový přístup
    • Domácí zvířata povolena
    • Hotelová restaurace
    • Kavárna
    • Půjčovna kol
    • Wifi zdarma
    • 4 014 Kč
    • 2 970 Kč
  • - 26 %
  • Detail

    4.7/5 Fantastické (34 hodnocení)

    Nejnovější recenze: Za mne jedna z nejlepších dovolených. Hotel krásný, město Vary nádherné, personál neskutečně příjemný, ochotný, profesionální. Všem maximálně doporučuji.

    Dovolená Karlovy Vary, Západní Čechy Karlových Varů 2022 na podzim v luxusním 5hvězdičkovém ubytovacím zařízení Park Richmond, v délce 3 dní - 2 nocí. Tento pobyt v Karlových Varech je aktuálně volný v termínu: úterý 15. listopad až čtvrtek 17. listopad 2022 s vlastní dopravou a termínem za 171 dní. Využijte výhodnou nabídku pobytu v Karlových Varech za aktuální cenu 2970,- Kč. Toto ubytování v Karlových Varech nabízí CA Invia.cz se stravou formou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, podzimní First Minute, pobytové levně se slevou 26 %. Hodnocení ubytování v Park Richmond je 4.7 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze). Hodnotilo 34 předchozích návštěvníků.
    Park Richmond
    ★★★★★
    👍👍👍👍👍
    • Vnitřní bazén
    • TV
    • Minibar
    • Bar
    • Dětský koutek
    • Fitness
    • Bezbariérový přístup
    • Domácí zvířata povolena
    • Hotelová restaurace
    • Kavárna
    • Půjčovna kol
    • Wifi zdarma
    • 4 014 Kč
    • 2 970 Kč
  • - 26 %
  • Detail

    4.7/5 Fantastické (34 hodnocení)

    Nejnovější recenze: Za mne jedna z nejlepších dovolených. Hotel krásný, město Vary nádherné, personál neskutečně příjemný, ochotný, profesionální. Všem maximálně doporučuji.


    Zobrazeno 1-10 z 167 nalezených

    Ubytování v Karlových Varech 2022/2023 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené v Karlových Varech podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy do Karlových Varů vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené v Karlových Varech vybráním příslušného měsíce:

    Nevybrali jste si v Karlových Varech žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Český ráj recenze nebo Janské Lázně recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Jižní Čechy recenze případně Krkonoše recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v ČR 2022.


    Termíny ubytování v Karlových Varech můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2022 a 2023. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Karlovy Vary All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava do Karlových Varů - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu v Karlových Varech - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování v Karlových Varech podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou v Karlových Varech s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2022 a 2023 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou v Karlových Varech.